byggyta

Fakta

Svartbyn

1,5-plansvilla

230

1,5-plansvilla till den stora familjen, eller till dig som vill ha extra livsrum.

boyta

Antal rum

197

4 - 8

Planlösning

Pris

Offert

Flexibel

Arkitektur

som berör

- Est -

- 2011 -

INGET LÄMNAS ÅT SLUMPEN

Planlösning bottenvåning

Planlösning ovanvåning

Ett hus för alla livets skeenden

Svartbyn har en väl tilltagen tvättstuga med separat groventré.

Väldigt smidigt när man behöver slänga av sig smutsiga kläder eller tvätten ska hängas ute. På nedervåningen finns två rum som kan delas upp i antingen två sovrum eller varför inte arbetsrum, egen relaxavdelning, hemmagym eller bio? Valfriheten är oändlig!

I den inredningsbara övervåningen ingår trappan. Det finns gott om alternativa planlösningar, men är annars ett perfekt våning att disponera till barnen, där de har ett eget vardagsrum till spel & lek.

Svartbyn är vår ståtliga 1,5-plansvilla som erbjuder en flexibel och spatiös lösning för bottenvåningen. Beroende hur många sovrum du är i behov av, och om du planerar att inreda övervåningen vid uppförandet av huset, varierar antal rum. Halva bottenvåning tas upp av det kombinerade köket, vardagsrummet och sällskapsytan kring kaminen.

Det stora livsrummet kommer med hela åtta fönster mot 3 väderstreck, vilket ger en grandios utsikt mot trädgård och uteplatsen. Med tillval som fönster från golv - tak och helglasad balkongdörr, blir utsikten ännu mer spektakulär.

Som en komplett byggfirma kan vi utöver ditt nya drömhus även leverera tillval till ditt hus. Vi har inga fyrkantiga "one size fits all"-lösningar utan anpassar efter respektive kund. Koppla enkelt på ett garage, Attefallshus, altan eller planerad tomt.

Dina drömmar - ditt hus. Populära tillval.

Exempel på tillval

Luftvärmepump

Men en luftvärmepump garanteras du ett behagligt inomhusklimat året runt. Vi är oberoende och hjälper dig välja rätt produkt som passar till just ditt hus. Vi har även pålitliga samarbetspartners som ser till att installationen sker smidigt samtidigt som vi bygger huset.

Altan / Uteplats

Eftersom vi är en komplett byggfirma blir det också väldigt enkelt att kunna koppla på en altan till ditt nyckelfärdiga hus. Vi hjälper dig med råd, tips & idéer. Utomhusbelysning, spottar, pergola, inglasning eller varför inte en swimmingpool - endast fantasi (& Budget =) ) sätter gränserna!

Garage / Carport

Bygg till ett garage integrerat med, eller frikopplat huskroppen! Vi har gedigen erfarenhet av att bygga garage. Vi har flera färdiga modeller, men givetvis hjälper vi dig rita upp det perfekta garaget för dig & din familjs behov.

Inspiration / Tips

Välj ett integrerat hemmagym

Varför inte koppla på ett integrerat hemmagym till ditt nyckelfärdiga hus? Konvertera ett sovrum, koppla på ett Attefallshus, eller bygg ut modellen.

Lösning

Area

Fristående, integrerat

15 - 30+

Jag är intresserad - hur går jag vidare?

Låt inte huset stanna vid en dröm - ta kontakt med oss så bokar vi ett personligt möte när det passar er!

KONTAKTA OSS