070-587 13 87 stefan@traknuten.se
Enplansvilla

Sävast

ETT FANTASTISKT FUNKISHUS, FYLLD MED VACKRA VINKLAR & DYNAMISKA LIVSRUM.

1-Plansvilla

4-5 Rum

Flexibel planlösning

154m² byggyta

130m² boyta

Pris: offert

Enplansvilla

VISAD PLANLÖSNING: RÄTVÄND ENPLAN

Alla våra hus har en genomtänkt planlösning som går att fås spegelvänd. Vill ni göra ändringar i planlösning? Fundera gärna hur era nuvarande samt framtida behov kommer se ut. Vi hjälper mer än gärna till att anpassa planlösningen efter era unika behov. Detta hus går även att få som: vinkelhus, H-hus, integrerat garage.

Arkitektur som berör

INGET LÄMNAS ÅT SLUMPEN

Galleri

Inspiration

Dina drömmar – ditt hus. Populära tillval.

Som en komplett byggfirma kan vi utöver ditt nya drömhus även leverera tillval till ditt hus. Vi har inga fyrkantiga ”one size fits all”-lösningar utan anpassar efter respektive kund. Koppla enkelt på ett garage, Attefallshus, altan eller planerad tomt.

Exempel på tillval

Luftvärmepump

Men en luftvärmepump garanteras du ett behagligt inomhusklimat året runt. Vi är oberoende och hjälper dig välja rätt produkt som passar till just ditt hus. Vi har även pålitliga samarbetspartners som ser till att installationen sker smidigt samtidigt som vi bygger huset.

 

Altan / Uteplats

Eftersom vi är en komplett byggfirma blir det också väldigt enkelt att kunna koppla på en altan till ditt nyckelfärdiga hus. Vi hjälper dig med råd, tips & idéer. Utomhusbelysning, spottar, pergola, inglasning eller varför inte en swimmingpool – endast fantasi (& Budget =) ) sätter gränserna!

 

Garage / Carport

Bygg till ett garage integrerat med, eller frikopplat huskroppen! Vi har gedigen erfarenhet av att bygga garage. Vi har flera färdiga modeller, men givetvis hjälper vi dig rita upp det perfekta garaget för dig & din familjs behov.

 

Välj ett integrerat hemmagym

Inspiration / Tips

Varför inte koppla på ett integrerat hemmagym till ditt nyckelfärdiga hus? Konvertera ett sovrum, koppla på ett Attefallshus, eller bygg ut modellen.

 

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

LÅT INTE HUSET STANNA VID EN DRÖM – TA KONTAKT MED OSS SÅ BOKAR VI ETT PERSONLIGT MÖTE NÄR DET PASSAR ER!