Våra husmodeller

med träknuten som husleverantör garanteras du vackra arkitektritade hus;– 1-planshus, Funkishus, 1,5-Planshus samt fjällstugor & Attefallshus.

1-plansvilla

Sävast

Arkitektritad nyckelfärdig villa fullt med smarta lösningar och läcker planlösning. Pulpettak, livsrum, öppen spis samt flera olika lösningar. Helt enkelt ett hus vi är stolta över!

1-plansvilla

Heden

En optimerad planritning som samtidigt ger gott om utrymme och flexibla tillval samt ändringar. Ett hus för hela familjen!

1,5-plansvilla

Svartbyn

En ståtlig och gedigen 1,5-plansvilla för den stora familjen, eller för de som vill ha extra livsutrymme. Svartbyn - en villa för alla livets skeenden.

Egna ritningar

Drömhuset

Drömmer du om någonting unikt, har du hittat ritningar eller rent av ritat ditt eget hus? Träknuten har kunskapen, erfarenheten samt viljan att kunna leverera exakt det du drömt om. Och lite till.

Stuga

Áhkká

Arkitektritad stuga med smarta lösningar och läcker planlösning. Ett fritidshus som fungerar perfekt som vinterstuga eller sommarbostad. Läs mer nedan!

Stuga

Kåbdalis

Arkitektritad stuga med smarta lösningar och läcker planlösning. Ett fritidshus som fungerar perfekt som vinterstuga, sommarbostad eller rent av som den lilla bostaden. Läs mer nedan!

Bolundare

Attefallshus

En komplementbostad höjer värdet på din fastighet, kan fungera som hobbyrum, hemmagym, separat permanentbostad till det äldre barnet, eller för uthyrning och generera en extra inkomst. Du bestämmer, vi bygger.