070-587 13 87 stefan@traknuten.se

Unika hus

HAR DU EGNA IDÉER, SKISSER ELLER DRÖMMAR? VI FÖRVERKLIGAR DINA DRÖMMAR. OCH LITE TILL.

KOMPETENS

Tillgång till egen arkitekt

KOMPLETT BYGGFÖRETAG

Endast egna snickare

VI BYGGER ÖVERALLT

Från norr till syd, öar, fjällen…

INGA ÖVERRASKNINGAR

3D-visualiseringar / film

STARKA SAMRBETSPARTNERS

Eget markföretag – full kontroll

OBEROENDE

Noga utvalda produkter – för dig

Ett hus för alla livets skeenden

Vi säkerställer att ditt drömhus blir precis så som du tänkt dig. Vi kan erbjuda 3D visualiseringar både i stillbild samt film – få total kontroll över ditt bygge och lämna, bokstavligt, inte en enda millimeter åt slumpen! Alla våra snickare är ”in-house” och noga handplockade för maximal kvalitet och kontroll.

Vi är inte fast i en standardprislista – du får exakt det material eller märke du önskar. Vi kan även markbereda, planera och bygga övriga delar av tomten i samband med huset, ex garage, altan, inglasning, komplementbostäder eller vad du än önskar dig. Det har aldrig varit enklare att anförtro ett projekt till en byggfirma – välj Träknuten till ditt drömhus!

 

 

Exempel på tillval

Luftvärmepump

Men en luftvärmepump garanteras du ett behagligt inomhusklimat året runt. Vi är oberoende och hjälper dig välja rätt produkt som passar till just ditt hus. Vi har även pålitliga samarbetspartners som ser till att installationen sker smidigt samtidigt som vi bygger huset.

 

Altan / Uteplats

Eftersom vi är en komplett byggfirma blir det också väldigt enkelt att kunna koppla på en altan till ditt nyckelfärdiga hus. Vi hjälper dig med råd, tips & idéer. Utomhusbelysning, spottar, pergola, inglasning eller varför inte en swimmingpool – endast fantasi (& Budget =) ) sätter gränserna!

 

Garage / Carport

Bygg till ett garage integrerat med, eller frikopplat huskroppen! Vi har gedigen erfarenhet av att bygga garage. Vi har flera färdiga modeller, men givetvis hjälper vi dig rita upp det perfekta garaget för dig & din familjs behov.

 

Galleri

Inspiration

Dina drömmar – ditt hus. Populära tillval.

Som en komplett byggfirma kan vi utöver ditt nya drömhus även leverera tillval till ditt hus. Vi har inga fyrkantiga ”one size fits all”-lösningar utan anpassar efter respektive kund. Koppla enkelt på ett garage, Attefallshus, altan eller planerad tomt.

Välj ett integrerat hemmagym

Inspiration / Tips

Varför inte koppla på ett integrerat hemmagym till ditt nyckelfärdiga hus? Konvertera ett sovrum, koppla på ett Attefallshus, eller bygg ut modellen.

 

Jag är intresserad – hur går jag vidare?

LÅT INTE HUSET STANNA VID EN DRÖM – TA KONTAKT MED OSS SÅ BOKAR VI ETT PERSONLIGT MÖTE NÄR DET PASSAR ER!