Erfarna hantverkare i Boden & Luleå med lång erfarenhet.

Renoveringar

Anlita professionella snickare och hantverkare i Boden, Luleå, Sunderbyn & Gammelstad.

Byggfirma och snickare i Boden & Luleå

Vi på Träknuten har bred kunskap och erfarenhet inom snickeri. Vårt mål är inte bara att du ska bli nöjd, utan att ni ska få era förväntningar överträffade! Vi på Träknuten hjälper dig med dina planer och önskemål, vi engagerar oss i stora som små jobb.

Vår kompetens och flexibilitet gör att vi kan erbjuda unika lösningar anpassad efter dina speciella önskemål. Hos oss är du alltid delaktig i arbetet och vi värderar dina åsikter i alla val, vi vägleder er genom hela processen och är noga med kontakt och uppföljning under arbetets gång. Väljer du oss får du alltid bästa resultat!

Bor du i Boden, Luleå, Sunderbyn, Gammelstad eller för den delen någon annanstans och behöver anlita en snickare, hantverkare eller byggfirma? Träknuten är en byggfirma du kan lita på, som sätter kunden i första rummet och har rätt prisnivå. Det tycker vi är ett bra förhållningssätt, och så även våra kunder. Välkommen att bli en du med.

Begär offert

Tveka inte, begär en offert redan idag! Vi på Träknuten har hjälp människor förverkliga sina drömmar sedan 2011. Träknuten - ditt kompletta byggföretag i Fyrkanten!

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.