byggyta

Fakta

Áhkká

99

Enplansvilla

Arkitektritad stuga med smarta lösningar och läcker planlösning. Fungerar som sommarbostad som vinterstuga

boyta

Antal rum

75

2 - 3

Planlösning

Pris

Offert

Flexibel

Arkitektur

som berör

- Est -

- 2011 -

INGET LÄMNAS ÅT SLUMPEN

Planlösning bottenvåning

Planlösning loft

Som en komplett byggfirma kan vi utöver ditt nya drömhus även leverera tillval till ditt hus. Vi har inga fyrkantiga "one size fits all"-lösningar utan anpassar efter respektive kund. Koppla enkelt på ett garage, Attefallshus, Altan eller planerad tomt.

Dina drömmar - ditt hus. Populära tillval.

Exempel på tillval

Luftvärmepump

Men en luftvärmepump garanteras du ett behagligt inomhusklimat året runt. Vi är oberoende och hjälper dig välja rätt produkt som passar till just ditt hus. Vi har även pålitliga samarbetspartners som ser till att installationen sker smidigt samtidigt som vi bygger huset.

Altan / Uteplats

Eftersom vi är en komplett byggfirma blir det också väldigt enkelt att kunna koppla på altan/uteplats till ditt fritidshus. Vi hjälper dig med råd, tips & idéer. Utomhusbelysning, spottar, pergola, inglasning eller varför inte en swimmingpool - endast fantasi (& Budget =) ) sätter gränserna!

Garage / Carport

Bygg till ett garage integrerat med, eller frikopplat, fritidshuset! Vi har gedigen erfarenhet av att bygga garage. Vi har flera färdiga modeller, men givetvis hjälper vi dig rita upp det perfekta garaget för dig & din familjs behov.

Inspiration / Tips

Välj ett integrerat hemmagym

Varför inte koppla på ett integrerat hemmagym till ditt nyckelfärdiga hus? Konvertera ett sovrum, koppla på ett Attefallshus, eller bygg ut modellen.

Lösning

Area

Fristående, integrerat

15 - 30+

Jag är intresserad - hur går jag vidare?

Låt inte huset stanna vid en dröm - ta kontakt med oss så bokar vi ett personligt möte när det passar er!

KONTAKTA OSS